29. 1. 2009

Ešte jedno svadobné!

Neodolala som a spravila som si aj ja jeden svadobný scrapík! Takže takto ma nosil na rukách môj manžel. Použila som opäť fantastickú výhru od Maliny, kit "Power of Love."


27. 1. 2009

Vyhrala som "Power of Love"!

Juchúúú, mala som šťastie a vyhrala som tento krásny kit od Maliny:



nájdete ho na Scrap-n-Tag

a tu je moje ločko z neho. Ja a môj Romanko, pred neuveriteľnými 12 rokmi!



Malinka ďakujem!


24. 1. 2009

Love forever


Šikovná scrapmaniačka Janett potešila všetkých scraperov a pripravila fantastické, romantické freebie Love forever. Takto vyzerá:



Stiahnúť si ho môžete tu download

a tu je moje ločko z neho. Na fotke je samozrejme Timuško, v deň keď sme prišli domov z pôrodnice. Fotka je spravená videokamerou, čo bohužiaľ ovplyvnilo jej kvalitu.


20. 1. 2009

Slovenské WordArts - malé freebie


Pripravila som malé fríbko so slovenskými wordartami. Dúfam, že sa bude páčiť. Tu je náhľad:

16. 1. 2009

Kalendár 2009 pre nás, I.

Pustila som sa do výroby kalendára aj pre nás, tu sú prvé tri mesiace
credit

Bomba!!!

Moja domovská digiscraperská stránka www.scrapmania. sk má svoj vlastný a krásny blog!!!
Tak klikajte TU dozviete sa o nás scraperoch, digiscrape a scrapmanii viac!

10. 1. 2009

Zima - brrrŕ!


Ale nám "prituhlo", však? Včera sme sa zobudili do krásneho, slnečného, ale mrazivého dňa! Teplomer na našom dvore ukazoval -14 a na okne v spálni nás čakala fantazijná kytica. Snažila som sa spraviť foto na ukážku ako "dýchajú" okná na starom dome.


Táto fotka je spravená chvíľu predtým ako začalo snežiť, veľmi sa mi páčil kontrast stromov osvetlených zapadajúcim slnkom a tmavej oblohy.


Tu je naša zmrznutá záhrada z 9. januára.




7. 1. 2009

Scrapmaniacka súťaž na január 09

Veru tak, milí scrap-fanúšikovia. Na naše každomesačné súťaže sme na Scrapmanii nezanevreli ani v roku 2009 a štartujeme hneď dnes novou januárovou súťažou! Novinkou je, že tentoraz námet na novú súťaž vymyslí víťaz tej predchádzajúcej. A nie je tomu inak ani teraz. Januárovú súťaž pre Vás vymyslela Palvinka - víťazka decembrovej súťaže "Vianočná pohľadnica alebo PF-ka". Snáď len v krátkosti - tu sú výsledky súťaže:



1. miesto - Palvinka - TU je jej výherná pohľadnica

2. miesto - Zuska aka julova - TU je jej pohľadnica

3. miesto - Janett BA - TU je jej pohľadnica a Denny - TU je jej pohľadnica

VÍŤAZOM BLAHOŽELÁM!

A teraz už k novej súťaži, ktorú pre Vás pripravila Palvinka pod názvom



"MOJA SRDCOVKA"

A tu už je samotné zadanie a podmienky:

Každý z nás máme nejakú fotku - „srdcovku", ktorú z nejakého dôvodu milujeme – takú, ktorá sa nám strašne páči, či už tým, že zachytila krásny okamih, alebo nám niečo pekné pripomína.



1. scrapnite najobľúbenejšiu fotku z Vášho domáceho fotoalbumu, čiže žiadne foto stiahnuté z netu!



2. materiál, ktorý môžete použiť, musí byť FREEBIE, čiže žiadne kupované kity (ani povyhrávané predajné kity), ani (worn) overlaye – proste nič, za čo ste platili, všetko musí byť free-voľne stiahnuteľné, takto máme všetci rovnakú šancu!



3. použiť aspoň jeden word-art (tiež však musí byť freebie)

4. farbičky môžete použiť presne také, aké sa vám hodia :-)



Tak čo na to hovoríte? Super výzva, nie? ;-). Dúfam, že sa zapojíte a pridáte sa k nám "scrapmaniakom" na www.scrapmania.sk

Každému, kto sa zúčastní našej scrapmaniackej súťaže, bude zaslaný tento krásny B&W bonus, ktorý nám do súťaže venovala čerstvá maminka Kattom ;-). Ďakujeme, Katka!

Tešíme sa na tie najkrajšie LO-čka, ktoré urobíte, keďže budú z tých naj, naj, naj fotiek. Tie posielajte vo veľkosti MAXIMÁLNE 600x600 px a 150 kB. Neraz sa totiž stalo, že sme dostali väčší rozmer a zdržuje to pri úprave a nahadzovaní do galérky. Takže pozor na to! Samozrejme nezabudnite na podrobný kredit! Vaše LO očakávame na mailovej adrese julova@scrapmania.sk do 25.1.2009 do 21:00 hod., kedy sa otvorí súťažná galéria a spustí sa hlasovanie. To bude trvať týždeň a víťaz našej súťaže bude vyhláseny v nedeľu 1.2.2009 o 21:00 hod. ;-).

HAPPY SCRAPPING!

autor príspevku: Zuska aka julova

1. 1. 2009

PF 2009

V prvý deň roku 2009 chcem zaželať všetkým návštevníkom môjho blogu, aby tento rok bol pre nich šťastný a aby sa im plnili sny a predsavzatia, s ktorými do neho vstupujú.
I wish to all Happy Year 2009 and 365 days filled with love and pleasant moments.


credit