30. 6. 2009

Leto


Leto je v plnej sile a v záhradke všetko kvitne a rastie. K domácim povinnostiam mi pribudli aj pracovné, Timko začína byť typický chlapec loptoš, neposedí chvíľu a tak ho striedavo zachraňujem pred pádom zo stromu, plotu, rebríka, pred vykúpaním sa v dažďovej vode a uštipnutím a striedavo pred ním zachraňujem kvety a rastliny v záhrade :)) Pretože chcem krásne letné dni tráviť čo najviac s mojimi milovanými a v mojej milovanej záhrade, moje "digitálne" koníčky sú trochu odstrkované. Vyzerá to tak, že v tomto období blogujem nárazovo vo väčších dávkach ;) Tu je prvá dávka letných scrapov.
Tu som použila Timkove fotky, ktorú som urobila počas krásneho slnečného dňa v repkovom poli.

Vycentrovať

V tomto scrape je použitá fotka urobená 1.6.2009 na Deň detí. Hoci počasie nebolo typicky letné a aj pršalo, pre nás bol tento deň krásny. Strávili sme ho spolu s tatom na prechádzke, Timko sa vyskákal, vybehal, zabavil, ulovil balóny a nakoniec aj nechtiac namočil v jazere :)



Tu som sa pohrala s fotkami z toho istého dňa, sú robené na Zelenej vode pri Novom Meste nad Váhom, Timko skúšal hádzať "žabky"






6. 6. 2009

ĎAKUJEM za krásne LO!

Veľmi ma potešili krásne LOčka od web kamarátok zo Scrapmanie. Každé je úžasné, nápadité a na každom sa odráža talent a kreativita ich tvorcov. To, že mojim fotkám a ich scrapovaniu venovali svoj čas a do ločiek vložili niečo zo svojej fantázie ma naozaj dojalo a moc, moc, moc im
ĎAKUJEM!

Prekrásne, morské LO, veľmi sa mi páči vytvorená scenéria, Timko ako keby naozaj bol na pláži od Hanky (hana033)




očarujúce LO od Bryanny, dostali ma tie červené srdiečka a skvelá kompozícia ločka




a fantastické LO od ZuzkyR, perfektne uložené, s nádhernými farbami a wordartom, ktorý presne vystihuje, čo je pre mňa najväčším šťastím :)

Deň matiek - moje LO pre maminku

Vyhrala som krásny kit na DST Happy Place od Choukette.
Kit sa volá Some Love, kúpiť ho môžete v Digital-Créa a je ako stvorený na romantické scrapy, alebo pre fotky našich milovaných. Použila som ho v ločku pre moju mamu, bol to malý darček ku Dňu matiek. Moja mama, moja pomoc a moja opora. Podarilo sa mi na toto LO dať okrem fotky mojej elegantnej mamičky aj moje foto, foto môjho brata a foto môjho Timka :)

In the ZOO! - One kit Call Erika T. Cheerful day

Nabrala som odvahu a prihlásila som sa k Erike T. na one kit call. Povzbudilo ma, že Erika si ma vybrala a venovala mi svoj fantastický a nápaditý kit Cheerful day.
Veľmi som sa snažila urobiť rovnako nápadité LO, pretože Erikina práca sa mi vždy páčila a jej ločka sú skvelé. Pozrite sa na jej blog Erika T. a kit Cheerful day a jej ostatné super kity môžete nájsť v shopoch Pickleberrypop.com a Scrap-n-tag.com

Moje LO In the ZOO zo super kitu Cheerful day

Májové LOčka, alebo nestíham a doháňam :))!

V poslednej dobe nestíham všetky svoje aktivity ako by som chcela, a tak budem v tomto príspevku doháňať zameškané. Scrapovanie ma stále veľmi baví, aj keď sa mu nemôžem venovať toľko, koľko by som chcela a tak pociťujem silný absťák ;) Som ale rada, že už pomaly nastupuje leto, v záhrade je viac a viac práce, ale aj viac a viac rozkvitnutej krásy. A pretože sa blíži koniec mojej materskej "dovolenky" (no kto tento názov vymyslel hm-hm), zaúčam sa v novom zamestnaní.

Najskôr sa vrátim k skvelému Spring collabu na Scrapmanii a súťaži, v ktorej boli fantastické scrapy z tohto kitu. Zahlasovať v tejto súťaži bolo ťažké, pretože účasť bola ohromná a všetky LO nápadité a krásne. Mrknite sa ešte raz na galérku a víťazi sú:
prvé miesto, LO c. 16 - Jankacz
druhé miesto, LO c.40 - Mag
a o tretie miesto sa delia LO c. 45 - Zojinka a LO c. 48 - Julova

Tu je víťazné LO od Jankycz

a tu je moje ločko do súťaže

credit: Spring collab scrapmania.sk