29. 11. 2009

Cold Winter by Pavlinka Designs

Som veľmi hrdá na to, že môžem tvoriť z nádherných Palvinkiných kitov. Palvinka má úžasnú novinku. Vlastne dve novinky! Prvá novinka je nádherný zimný kit Cold Winter a druhá, že od decembra je Palvinka dizajnérkou a predáva v Shabby Pickle Designs. Prajem jej veľa úspechov, úžasných nápadov a gratulujem! Jej debutový kit Cold Winter je skutočne rozprávkový.


K čarovným elementom patria aj nádherné papiere, alpha a blog template, skvelé overlaye a wordarty.

Nájdete TU.

A tu sú moje dve zimné LO z nádherného Cold Winter by Palvinka Designs! Timko sa rád sánkuje :) !!!








26. 11. 2009

Enjoy Christmas Time!

A je to tu! Nové prekvapenie od Collab Girls! Že nepoznáte? Collab Girls sú dievčatá, ženy, mamy ktoré majú radi digiscrap a spoločné tvorenie, preto sa rozhodli že svoje nápady a fantáziu vložia do vytvárania freebies. A ja som veľmi rada, že som jedna z nich. Máme spoločný blog, na ktorom budete pravidelne nachádzať naše freebie kity a teším sa, že z nich vytvoríte krásne LO.

No a prekvapenie? Je ním nový, fantastický freebie collab Christmas Time! Vianočný darček od Collab Girls nájdete na našom blogu Collab Girls Creations





Je v ňom 174 elementov, 49 papierov, 2 alphy, 20 WA a 4 photomasky.
Freebie Christmas Time includes 174 elements, 49 papers, 2 alphas, 20 WAs and 4 photomasks.
Free collab kit download HERE

A mojhe prvé LO z Christmas Time



6. 11. 2009

POETIC by Palvinka Designs

Dnes Palvinka dala do predaja svoj nový romantický minikit "Poetic". Kit má krásne svieže farby, aj moju obľúbenú fialovú, nádherné elementy a veľmi dobre sa mi s ním pracovalo. A pretože tu máme Digi Scrapbooking Day 2009, Palvinka má 40% zľavy celý víkend, šup šup do Scrapbook Bytes

Kit Poetic tam nájdete tiež a k nemu aj skvelé QP


Moje LO Kiss


Palvinka Designs - I´m guest CT for November!

S veľkou radosťou aj hrdosťou oznamujem, že som hosťom v Palvinkinom CT pre november. A hneď som dostala šancu pracovať s dvomi krásnymi kitmi. Prvý je fantazijný "Flying in the Sky" plný krásnych elementov pripomínajúcich detstvo, detské hry a sny, kit je vzdušný s jemnými farbami.



Ku kitu Palvinka vytvorila aj fantastickú obláčkovú alphu a sú k nemu aj QP


Všetko nájdete na www.scrapbookbytes.com

A tu sú moje LO z tohto super kitu

Pilot




My baby


3. 11. 2009

Veľa, veľa, veľa mojich LO

Pre nedostatok času, som pripravila slideshow z mojich LO, ktoré som spravila v posledných troch mesiacoch. Kredit k ním nájdete v mojej galérii na Scrapmanii. TFL!